IMG_6340

Adventsdekoration på 3 minutter

VIDEO: Adventsdekoration på 3 minutter. Se her hvordan jeg har gjort. Du finder filmen i bunden af indlægget.

Du kender det sikkert – man er kommet for sent i gang. Ja sådan er det også for mig en gang imellem. Jeg har godt gang i værkstedet for tiden og så har jeg ikke lige fået sat tid af til at lave en flot adventskran. I morgen søndag er det første søndag i advent og så skal vi naturligvis have en flot adventskrans op i vores stue. I år bliver det til en adventsdekoration skabt på tre minutter. Jeg havde simpelthen glemt alt om denne tradition, selv om jeg havde købt lysene for længe siden. Så er der ikke andet at gøre end at få gang i kreativiteten. Helt enkelt har jeg brugt materialer som jeg havde i hjemmet eller på værkstedet. Jeg var også lige en tur i den store kasse med julepynt.

Jeg har brugt:

Fra detailhandlen:
4 lys

Fra huset:
1 fad

Fra haven:
Gran
Kviste
Agern
Kogler

Fra Julekassen:
Kogler

Fra værkstedet:
Skindhjerter

Helt enkelt og noget alle kan finde ud af. Så er du som jeg presset på tiden så lad din kreativ rede dig. Gå på jagt efter sjove materialer i huset og haven og inden længe har du også din helt egen og smukke adventsdekoration.

Jeg har optaget en film, så du kan se hvor enkelt det er og hvor flot et resultat man egentlig kan få ud af nærmest ingen ting. Glædelig første advent.

Kærlig hilsen
Majbritt