Trophy-Design-indpakning-julegave

FILM: personlig gaveindpakning på 3 minutter

Smukke gaver – brug din fantasi når du pakker julegaverne ind.
(Se filmen i bunden af indlægget)

I dag, tredje søndag i Advent har jeg lavet endnu en film her til sitet. Jeg synes altid det er så hyggeligt at pakke gaver ind, hvad enten det er til en julgave eller anden markering.

Det er hyggeligt fordi det er så let at sætte sit eget personlige præg på pakken. I dag viser jeg hvordan jeg pakker et af mine Afrika-billeder ind. Papiret er helt ordinært og noget jeg lige havde ved hånden. Men ved hjælp af en tallerkenserviet fra køkkenskuffen og lidt halmstrå fra udhuset lykkedes det nemt at give pakken et helt andet indtryk end hvis jeg blot havde holdt mig til det sorte papir med kobberbånd.

Endelig vælger jeg så også at anvende et af de personlige “til og fra kort” jeg lavede sidste søndag. Hvordan det gik kan du i øvrigt se og læse om her.

Afrika-billederne jeg pakker ind er egen produktion og gode minder fra mine rejser. Minder der her er foreviget i akrylmalerier. Størrelse 20 x 20 cm. Priser kr. 249,- pr. stk. Smukke sammen tre og tre. En serie af tre koster kr. 699,- Alle billederne leveres i sølvfarvede rustikke trærammer. Kan du lide mine billeder og er de en gaveide for dig, så skriv direkte til mig på majbritt@tikioeb-event.dk.

Glædelig 3. søndag i Advent.

Kærlig hilsen

Majbritt