IMG_6858

Forår i Markusminde, sådan næsten da

Den mørke tid viger for lyse timer og masser af gode muligheder for udendørsaktiviteter. Ja og inden vi får set os om er det igen blevet tid til bukkejagt i Danmark. Foråret er her i sin spæde start. Lærkens trillen på den blå himmel og tocifret varmegrader er sikre tegn.

Sådan en skøn søndag som vi har haft i dag har jeg brugt på at få ryddet op på værkstedet. Komme godt rundt i krogene og få luftet ud. Gennem hele vinteren har det været svært. Nu lysner det – mærker det så tydeligt både morgen og aften.

IMG_4871Herligt er det også igen at kunne stå ude og arbejde med mine skamler, som jeg fortsat har fint gang i. Det er sjovt at kunne ændre ældgamle møbler, friske dem op og endelig afslutte det hele med at sætte et smukt trofæskind på toppen. Jeg har også fået gjort nogle skindpuder klar til en kunde som kommer forbi og afhenter dem her i løbet af den kommende uge.

Har du også lyst til at komme forbi og se mine produkter, så giv endelig lyd så sætter jeg gerne en kedel the eller en kande kaffe over. Så kan vi i ro og mag se på de mange muligheder der er med trofæskind.

God søndag til alle.