skind-taske-shopper-trophy-design-trofæ

Juletravlhed på skind værkstedet

Her i Markusminde har jeg travlt på skind værkstedet. Det summer af liv og aktivitet. November og december er traditionelt travle måneder og mange jægere kommer forbi med trofæ skind.

julehjertekort_beskaaretDe ønsker at anvende de smukke skind fra jagter i udlandet til helt specielle julegaver – unikke julegaver. Netop det unikke er jo hvad jeg tilbyder. Jeg laver aldrig to produkter der er ens. Javist bruger jeg af og til samme model eller skabelon. Men der er ikke to skind der er ens og derfor vil mine skabeloner altid kun være vejledende. Spændende udfordring og en enorm tilfredsstillelse, når jeg kan se, hvor glade jægerne bliver. Kan næsten se hvordan de genoplever en helt særlig jagt situation i det produkt jeg har skabt til dem.

Skind produkterne til julegaver er lige så forskellige som skindene. Nogle kunder ønsker skindpuder til hele familien mens andre får produceret tasker, punge og geværfoderaler for nu at nævne nogle eksempler.

snow_pinewood_christmasHar du lyst til at komme forbi til en snak om hvad vi kan finde ud af med dine skind, så er der kaffe på kanden og en pebernød i skålen. Du er altid velkommen på mit værksted. Ring dog gerne 87 610 620 inden, så er du nemlig helt sikker på at jeg er på værkstedet.

Kærlig hilsen

Majbritt