Kontakt

Trofædesign_logo_kuduDu er velkommen til at kontakte mig for en snak om mulighederne med dine trofæ-skind. Er du ikke jæger høre jeg også gerne fra dig. Jeg har altid forskellige produkter på lager ligesom jeg gerne producere specielt til netop dit hjem.

Trophy Design
v./ Majbritt Møller Mortensen
White Cottage – Markusminde
Nordrevej 31
DK-8471 Sabro
+45 40 37 86 20
e-mail: majbritt@tikioeb-event.dk

Du kan også følge mig på facebook: www.facebook.com/TrophyDesigns

Erfaring og personlighed
Jeg er uddannet syerske, konstruktør og designer og har skabt tøj- og boligindretningsdesign i mere end 10 år og alt Trophy Designs arbejde tegner og skaber jeg fra bunden på mit eget værksted, i inspirerende omgivelser på kanten til de store Frijsenborg Skove i Østjylland.

Jeg er selv ivrig jæger her hjemme som i udlandet, hvilket giver mig et fint udgangspunkt for netop at rådgive om noget så personligt som bearbejdning af jagttrofæer.

DSC00096

 

 

 

 

 

Ophavsret, copyright på engelsk
Alt materiale og indhold, enhver fil på nærværende domæne, herunder også layouts, opsætninger, brands som sup-brands og logoer er beskyttet af loven om ophavsret, copyright på engelsk.

Kopiering fra domænet er dermed ikke tilladt uden skriftlig accept fra Trophy Design v. Majbritt Møller Mortensen. Overtrædelse her af vil således være i strid med gældende lov og dermed direkte ulovligt.