trophy-design-trofæ-nordisk-safari-klub

Nordisk Safari Klub på besøg hos Trophy Design

Så har jeg haft besøg af en journalist og fotograf fra Nordisk Safari Klubs medlemsblad TROFÆ. Nordisk Safari Klub er stedet, hvor eventyrer og trofæjægere fra hele Skandinavien mødes om deres fælles interesse og passion for naturen og jagten. Jeg er selv medlem og nyder hver måned, når klubbens flotte blad TROFÆ havner i postkassen oppe ved vejen. Derfor var glæden også stor, da en af bladets journalister kontaktede mig, for at lave en aftale om besøg her på værkstedet.

Fra Afrika til produktudvikling
Vi havde et par hyggelige timer, uagtet at jeg syntes at det var lidt svært at fortælle om sig selv og glæden ved at bearbejde skind til kreative boligindretningsprodukter. For mig er det at skabe noget med hænderne bare så naturligt og kan derfor være svært at sætte ord på. Men det endte nu ud i en god snak og vi kom langt omkring. Vi kom hele vejen rundt fra Afrika, hvor jeg oprindeligt fik ideen til Trophy Design til en spændende dialog omkring potentialet og de uendeligt mange muligheder de flotte skind giver.

På besøg i “maskinrummet”
En tur på værkstedet blev det også til, så fotografen kunne få et billede i “kassen” til at understøtte artiklen. Nu bliver det spændende at se hvad der kommer ud af besøget. Jeg tænker jeg scanner artiklen, når bladet udkommer, så kan de af jer der er interesseret jo læse resultatet her fra min hjemme side.

trophy-design-trofæ-nordisk-safari-klub-reportage

Stor opmærksomhed fra TROFÆs fotograf. Værkstedet er ikke det store men det er nu her jeg laver alle designprodukterne til jægere fra hele Skandinavien.

God weekend – og husk nu at nyde det skønne efterårsvejr.

PS: Skal du bruge julehjerter og julesokker, så er det ved at være tid til at give mig et ring. Jeg kan stadig nå at have noget klar til medio november.

Kærlig hilsen

Majbritt Underskrift 2