Trophy-Design-Skindtaske-Savannah

Ny skindtaske ”Savannah” har set dagens lys på mit værksted.

Trophy-Design-skindtaskerJeg har her i december haft tid til at tænke lidt nye modeller og jeg er derfor glad for at jeg nu kan præsenterer jer for den første i rækken. Ny smart dametaske i mellemstørrelse, 25 x 26 cm. Jeg kalder den Savannah, da de første modeller er udført i antilopeskind.

I sin enkelthed er skindtasken skabt med et stort rum der lukkes med en YKK lynlås. Der Trophy-Design-skindtaske-savannah-frasidenud over er der i foret indsyet små lommer i begge sider. I den ene side to åbne lommer og i den anden en lomme med lynlås.

Tasken er med lang skulderrem der kan justeres ind og ud.

På billedet er den udført i Impala skind og kombinationsskind fra ged. Skindtasken kan naturligvis syes af en lang række forskellige skind alt efter smag og temperament. Oplagt er også Bleesbuch, Blue Wildebest, Red Hartebeest og Springbuck. I princippet er det kun fantasien der sætter grænsen.

Er min nye skindtaske noget for dig syer jeg gerne en op til Trophy-Design-skindtaske-savannah-lommerdig.

Priser på tasken Savannah:
Kr. 1.895,-
Kr. 1.500,- hvis du selv har trofæskindet.
Jeg leverer kombinationsskindet.

Priserne er ekskl. forsendelse.

Jeg har indsat et billede i toppen af indlægget, hvor du kan se tasken i forhold til min Shopper” og en clutch.

Majbritt