Påske, kaffe, skindpuder og nye P-pladser hos Trophy Design

Påsken er over os. Dejligt med en masse dage til at være kreativ. Jeg kan kun anbefale alle at gå i gang. Se efter rundt i gemmerne. Der er altid et eller andet man ikke bruger mere og i stedet for at smide det ud, så tænkt kreativ og skab nyt liv, funktion og dekoration til hus og have. Her på White Lodge i Markusminde har jeg selv gang i en del kundeopgaver, her i blandt en del skindpuder. Alle opgaver skal gøres klar til levering lige efter Påske.

Odense messen Jagt & Outdoor – lige om lidt.
Ud over kundeopgaver går tiden også med planlægning og tanker forud for messen Jagt & Outdoor i Odense som afvikles 25. til 27. april. Her er jeg at finde på Amakulu Safaris stand. John og Hettie Ekkenberg har i forvejen forhandling af mine produkter og de har også en større udstilling på deres jagtfarm i Sydafrika. Derfor var det helt naturligt for mig at takke ja til tilbuddet om at være en del af deres stand på messen i Odense. Jeg glæder mig til nogle skønne dage. Kom gerne forbi til en snak om hvordan vi kan få en masse ud af dine trofæskind. Jeg træffes hos Amakulu Safari fredag og lørdag. Søndag står den på konfirmation herhjemme i privaten :-). Du kan selvfølgelig stadig se mine produkter også om søndagen og John og Hettie hjælper gerne.

John Ekkenberg og jeg kort efter aftaleindgåelse. Spændende samarbejde.

John Ekkenberg og jeg kort efter aftaleindgåelse. Spændende samarbejde.

Kaffe, P-pladser og åbent hus
Tiden bliver ikke kun brugt på værkstedet. De sidste par dage har jeg også fået anlagt et par ekstra P-pladser ude i gårdspladsen. Så nu er der masser af plads, også til din bil. Hvis jeg nu skal være helt ærlig, så har Jesper og vores gode nabo Jørgen også haft en finger og en gravemaskine med i spillet. Tak for hjælpen til dem begge. Jeg er hjemme på værkstedet hele Påsken, så kom endelig forbi til en snak. Tá også gerne skind med, så kan vi se hvad vi kan finde på. Jeg giver gerne et uforpligtende bud, på hvor langt vi kan komme med netop dine skind. Det kan være skindpuder, punge, tasker eller geværfoderaler. Ja måske endda en skammel. Ring til mig på 20112806 inden du kommer. Så er vi sikre på at du ikke kører forgæves. Jeg kan være ude en ærinde eller en tur nede i skoven.

Så er gårdspladsen udvidet. Kom og få en tår kaffe af Madam Blå.

Så er gårdspladsen udvidet. Kom og få en tår kaffe af Madam Blå.

God påske.

Kh Majbritt