Skindpuder og kosmetikpung af Steenbok

Skindpuder-Steenbok-trophy-designFor noget tid siden fik jeg leveret to små skind fra den lille og smukke Steenbok. Kunden havde været på en vellykket safarirejse til Sydafrika og alle trofæerne var nu sikkert hjemme hos jægeren. I sendingen var også skindene fra Steenboken. Jeg blev spurgt hvad jeg kunne får ud af det og for nu bare at være helt ærlig så var jeg meget i tvivl om hvorvidt der rigtig kunne blive nogle fornuftige produkter ud af det. Alene på grund af dyrets størrelse.

Men med lidt vende og drejen så er det faktisk blevet til to smukke skindpuder, hvoraf den ene er med kant af møbelruskind for dermed at “strække” skindet.

Skindet fra dyrenes bagben er ofte svære at bruge til noget fornuftigt men her var de simpelthen så smukke og kunden var ked af at de skulle gå til som rest. Det lykkedes derfor at klippe denne del af skindene op i strimler og få det hele sat sammen igen til en lille feminin kosmetiktaske. Og så blev skindene fra de to Steenboke til 2 skindpuder 40 x 40 cm og en lille taske. Dejligt med optimal udnyttelse. Jeg glæder mig til at afleverer produkterne til jægerne.

Skindtaske-Steenbok-trophy-design

Jeg kommer gerne med bud på hvordan vi kan få nogle smukke trofæ-produkter ud af dine bagskind. Har du ikke selv skindene men synes om mine produkter så er jeg lagerførende i skind fra de fleste antilopearter, hvorfor jeg også gerne producerer noget til dig der ikke er jæger. Ring endelig så aftaler vi en tid til en kop kaffe og et besøg i mit showroom.

Skindtaske-Steenbok_trophy-design-lynlås