TILBUD – to demo puder

Når jeg er afsted på messer så syer jeg ofte en række produkter op, således at de fremmødte jægere har få et ordentligt indtryk af hvad de rent faktisk kan få ud af deres egne trofæskind. Jeg sælger derfor meget sjældent mine designs direkte i forbindelse med sådanne arrangementer, hvilket jo er helt naturligt, da en jæger til hver en tid altid vil have produceret i egen trofæskind.

Jeg har derfor nu to flotte puder tilbage efter weekendens to arrangementer.

Begge puder er i felter men der ud over meget forskellige i deres udtryk. Den ene er udført i skind fra Impala (40 x 40 cm) og den anden er af skind fra Blue Wildebeest (Gnu) (50 x 50 cm)

Disse to smukke puder er nu til salg for kun kr. 600,- pr. stk. normal pris er 995,-

50 x 50 cm Blue Wildebeest, tern kr. 600,-

50 x 50 cm Blue Wildebeest, tern. Kr. 600,-

40 x 40 cm. Impala, tern. Kr. 600,-

40 x 40 cm. Impala, tern. Kr. 600,-

Skal du have den ene eller begge hjem i din stue, jagtstue, entre eller et helt andet sted, så send mig en mail på majbritt@tikioeb-event.dk så kører jeg en tur på posthuset. Du kan også ringe direkte til mig på 20112806.

Kh
Majbritt